Mr. Death suunnittelee yleissopimus Halloween, joka on vertaansa vailla muulla Edellinen juhla. Hän tarvitsee vain hieman apua teiltä! Tämä tapahtuma on helppo, lyhyt ja kaikki pelaajat, joilla ei ole kohteita täytettävä se.

Jos olet jäsen, näet tätä erityistä vuoropuhelua ensimmäisen kerran pitkään tämän tapahtuman aikana.

Tam McGrubor antaa sinulle Wicked Hood ja selittää mitä se voi tehdä. Saat ladata minkä tahansa Runes, jotka on lukittu huppu kerran päivässä.
Hän sanoo: Se on hieno huppu Runecrafting. Se voi loihtia riimut ja rune essence, teleport voit runecrafting alttareita, ja avata niille pääsyä. Sata hienoja paloja rune essence päivittäin. Tärkeintä on muistaa, että jos haluat käyttää kyky liittyy tiettyyn Rune, sinun pitää ensin avata, että Rune tyyppi huppu. Sinun täytyy löytää oikeanlainen Talisman, ja rehu se huppu. Kun teette sen, että rune tyyppi on lukittu huppu pysyvästi. Huppu voi teleportata sinut tahansa runecrafting alttareita, kunhan olet auki vastaava rune. Voit vain mennä alttareita kahdesti päivässä.

Suuntaa klaanin linnoitus Horsemen - perusti kuolema itse. Jäsenet Horsemen Clan - Kauneus, Frank ja Infinity - myös tarvitsevat apuasi ennen Deathcon II voi potkia pois salakavala tyyliin.


Puhu Frank - sellaisena kuin se näkyy intro näyttö - länteen Clan Camp saada kutsun Deathcon II. Voit ottaa Eek, hämähäkillä edellisestä Halloween Event, sekä ylimääräisiä vuoropuhelua.


Hän antaa sinulle mahdollisuuden käynnistää tapahtuman ja antaa sinulle kaulanauha. Käy läpi Citadel portaali Frankin itään. Sinun tulee olemaan Grim Reaper n Citadel.

Head länteen kunnes löydät liikkuva patsas nimeltään Beauty. Puhu hänelle. Hän haluaa auttaa perustamalla patsaita koristeina.


Käynnistä North Pointin ja mennä myötäpäivään ... ...
Pestilence (Skeleton patsaasta)
Frank (Glacor patsaasta)
Death (Green Dragon)
Nälänhätä (Giant Spider)
War (Demon Warlord)


Kun Beauty OKS teidän sijoittaminen patsaita, pää länteen tiellä. Mene taloon, joka näyttää linna. Puhu Infinity, violetti ja kulta hämähäkki, yläkerrassa aloittaa Nonogram palapeli.


Spider antaa sinulle käsikirja tanssilattialle ja joudut asettaa se. Sinun klikkaa kaikki laatat että käsikirja kuvio osoittaa. Jos vaihdat laatat et aio muuttaa, klikkaa niitä palata laatat uudelleen.


Aivan kuten Helper - lause on 10 vieressä se tarkoittaa kaikkia 10 tilat on napsautetaan. Krs 8 laatat peräkkäin ja koskettaa toisiaan kanssa 2 tiloja, jää unclicked. Ylärivin 3 2S ja se tarkoittaa, että on olemassa kolme sarjaa 2 laatat, jotka ovat napsautti ja koskettaa toisiaan. Ja niin edelleen - tai käyttää minun suoritettu kuvio ... ... ...


Viimeinen palapeli ja Frank odottaa katolla voit auttaa häntä siinä. Sinun täytyy puhua hänelle ennen kuin voit mennä jopa ilotulitus verkkoon. Frank vain voi aivan onnistuneet saamaan hänen ilotulitus asetettu oikein. Sinun täytyy ottaa hevoset, kanaa kytemään pyrstöä, jopa ilotulitus verkkoon saada kanan valoa neljä näyttöjä hänen kipinöitä. Hevoset eivät voi hypätä mitään ja vain siirtyä L muotoinen kuvio, kuin shakki liikkua ... ... .. huokaus ... ... ... ..

Huono kana ... ... ... ... .. Tämä ei ole kova ja se voidaan tehdä 30 askelta, mutta se kesti hieman pidempään ... .. vain pysyä liikkeellä Hevoset kohti 4 taivasta raketit kunnes ne ovat kaikki menneet pois. Löydät itsesi vieressä Frank ja hevoset kun neljäs on räjäytetään.


Kun valmis, Frank kertoo mennä puhumaan kuolemaan RIP teltta näkyy screenie edellä.


Saat t-paita ja uusi Emote - tulleet tiensä päähän!


Ja yritä unohtaa erityistä Halloween tapahtuma - Runescape aika ... ... ... ...


Muita uutisia ...

- Jäsenillä on nyt mahdollisuus saada paha huppu, kohteliaisuus ZMI alkaen Tam McGrubor Varrockin. Sekä antaa maaginen hyökkäys ja maaginen puolustus bonus, huppu on useita Runecrafting toiminnot käytettävissä päivittäin, kuten ilmainen riimuja, vapaa olemus ja teleports sen alttareita sekä kyky käyttää niitä. Lopuksi voidaan päivittää talismaneja laajentaa ohjelmistoaan Rune tyyppejä. Puhu McGrubor tarkemmat tiedot, tai katso man.

- Olemme tehneet joitakin teknisiä muutoksia Asgarnian Ice Dungeon resurssi alue, joka tekee hallaa lohikäärmeen tappaminen kovempaa ja vähemmän kannattavaa vastaan, ilman vaikuttavaa kokemusta laillisen pelaajia. Tämä on vasta ensimmäinen sarjassa aloitteita viemme puuttua botit hyvää.

Meidän PrimeMar Runescape Podcast kestää jopa pian, mutta lopetimme tallennus ennen Halloween Event tuli ulos niin ei tule mainintaa se on ylös ja käynnissä podcast. (Myös - meillä oli kisu mishap kanssa johtoja - tisk!)

Vain yksi kuorma patsas kappaletta loppuun patsas talossani. Vain alkuun hänen päänsä puuttuu.
 
 
 
 
Uutta! Katso vaihtoehtoiset käännökset napsauttamalla yllä olevaa tekstiä. Hylkää

Sanakirja